Spillerne fik mødt Korin Jernøkse, og fik fortalt hvad der var sket de sidste par måneder.

Kampen mod Orkerne var faktisk gået godt, og de havde fået vristet den øverste og den midterste etage fra dem, men så var meldt sig en anden spiller på banen, nemlig en Nekromantiker.

Herefter var det gået ned af bakke, og dværgene er nu nede på 14 Dværge og 3 Gnomes.

Spillerne meldte sig frivilligt til at give en hånd, og efter at have talt lidt frem og tilbage omkring evt. belønning, begav spillerne sig ned mod Orkernes domæne.

Efter at have nedkæmpet et par patruljer, var spillerne så uheldige at en enkelt Goblin slap væk, og fik alarmeret Orkerne.

Mens spillerne sov gik Orkerne i gang med at lave et snedigt baghold på dem.

Spillerne vågnede til at de kunne lugte røg, og kunne høre nogle som rumsterede uden for døren. Røgen var nu overalt inde hos spillerne, og de gjorde sig klar til kamp.

Til deres store overraskelse var Orkernes leder en Ogre-Mage, som lavede sig til røgform og gled ind under døren, meget heldigt for Ard missede dens bagholdsangreb på ham, og herefter væltede Orkerne ind.

Efter en del kamp hvor spillerne var ret pressede, lykkedes det for spillerne at slå den Ogre-Mage ihjel, og fik skåret hovedet af den. Det fik Orkerne til at tabe modet og de løb for deres liv.

Efter dette lod Orkerne spillerne være i fred, og uden yderligere kampe kunne spillerne komme til det område som Davkas havde drømt om.

Efter lidt hamren på væggen, fik de lavet et hul stort nok til at Davkas kunne klemme sig igennem. Her fandt han de tavler han havde drømt om, og det hellige Olidamarra symbol.
Han fandt også en masse Dværge runer på væggen, samt et skelet fra en Dværge præst som lå på jorden(Davkas har lovet at få lagt hans knogler til hvile i Durrowden, hvorfra præsten kom).
Efter lidt yderligere søgen fandt han også en rød gem, 6 statuer af sølv som forestillede dværge guder, samt en stor skovl og en dværgehjelm.

Det hele blev bragt tilbage til dværgene, hvor der blev holdt et par dages hvile.

Så var turen kommet til at spillerne skulle stoppe det grønne vand som forgiftede området, så spillerne begav sig ned på det midterste niveau. Dværgene havde lavet et kort til spillerne, så de vidste lige hvor de skulle gå hen, og til deres store overraskelse blev de slet ikke angrebet undervejs. Dette skulle dog ændre sig da det kom til rummet med alt vandet.

Her lå Nekromantikeren i baghold, og det blev til en kamp hvor spillerne blev rimeligt presset. Til sidst fik de dog ham ned med nakken, og de resterende skeletterne stoppede med at angribe da han døde.

Zajna fik fundet ud af at den fornemmelse hun havde haft af sin bror, i virkeligheden var sin brors amulet som Nekromantikeren havde på. Hendes bror var her ikke, så han er formodentligt stadig fanget i slavebyen Highport.

Vi stoppede efter at spillerne var kommet tilbage til dværgene, og de besluttede sig for at de ville få både Elvere, Dværge og Daggerford til forhandlingsbordet, og få noget handel/samarbejde i gang.