Spillerne startede med at være fanget i bunden af et slaveskib på vej til Highport.

Skibet gik dog på grund i stormvejret og spillerne kom fri og kunne efter lidt undersøgelse af skibet svømme ind mod land hvor der gik en halv-ork frem og tilbage på stranden.

Zajna fandt på at distrahere halv-orken og det virkede helt fint, indtil Davkas besluttede sig for at bryde ud i sang. Dette forvirrede halv-orken endnu mere og det lykkedes for spillerne at få besejret halv-orken.

Det næste problem som spillerne stod over for var at det var meget kold og det regnede. De kunne mærke kulden helt ind til deres knogler allerede.

Efter lidt udforskning af øen(Ard skarpe elverøjne så noget lys som de bevægede sig over mod) som de var strandet på kunne de høre ork stemmer diskutere. Det viste sig at det var nogle Orker som diskuterede med nogle Goblins.

Efter lidt diskussion blev det besluttet at afvente og nyde showet. Da Orkerne og Goblins næsten havde slået hinanden helt ihjel slog spillerne til og efter en kort kamp kunne de få fat i noget udstyr. De fandt også en gammel mand som lå bundet på jorden.

Den gamle mand kunne fortælle dem om et tempel hvor de kunne være i sikkerhed for monstrene.  De havde allerede været der og hærget stedet, men mens de hærgede startede det store uvejr og nu turde de ikke gå derhen igen.

Inde i templet fik spillerne varmen og lagde sig trætte til at sove. Davkas fik efter hans eget udsagn besøg af guden i templet i løbet af natten. Guden fortalte ham at øen ville blive lagt øde når natten faldt på næste gang. Guden ville have ødelagt øen nu pga. Orkerne men ville give spillerne en chance for at komme væk inden.

Spillerne fortsatte ned til Søkongens hus som både Orkerne og Goblins var i gang med at røve. Spillerne fandt en kløft som de kunne bruge til at snige sig helt ind til huset og på den måde undgik det at blive opdaget.

Inde i huset begyndte spillerne at bevæge sig frem mod den nedgang som den gamle mand havde fortalt dem om som skulle lede ned til katakomberne. Flere gange måtte spillerne gemme sig for at undgå at blive opdaget af patruljer af orker/goblins.

Da spillerne kom ned i katakomberne gik den gamle mand over mod et håndtag han ville hive i, og det resulterede i at spillerne slog den 84 årige mand ud.

Efter at have udløst et par fælder kom spillerne ned til der hvor Søkongen hans kone og deres døde barn lå begravet. Drengen var begravet i et skib som spillerne skulle bruge for at komme væk fra øen i tide.

Selvfølgelig var Søkongen og hans hustru ikke begejstret for at spillerne “røvede” deres afdøde drengs grav så de kom til live og angreb spillerne.

Først fik spilleren nedkæmpet konen, men Søkongen viste sig at være lidt sejere. De fik dog bugt med ham da Ard skubbede skibet ind i ham. Han var så optaget af at nedkæmpe spilleren at han ikke hørte det(det var nok spillernes held at det var orkan udenfor.

Vi sluttede da spillerne var på vej mod land.