Aena viste nu vejen ind til Herumor og ud fra hendes beskrivelser kunne de fleste af fælderne undgås. Kampen med Herumor kunne dog ikke undgås, men i sidste ende sejrede spillerne over ham.

Vi startede spillet med at spillerne lootede Herumors gravkammer og nu er de blevet alvorligt velhavende.

Herefter tog de tilbage gennem ørkenen og sejlede længere ned sydpå for at finde Avarians Maze.

De ankom til Handelsbyen Rhoona hvor Hertug Steven Rhoona regerer. Spillerne havde tidligere mødt Grimvald Stenknuser en dværg som havde anbefalet spillerne at besøge templet i byen som måske kunne ordne Chadims manglende fingre.

Da de ankom til byen lagde de godt ud med at få en bøde fordi de red forlæns. vagterne var ikke meget for at give den, og det blev ikke bedre da de fortalte at alle bøder skatter og afgifter nu skulle betales i Øl. Det gik hurtigt op for spillerne at den nok var lidt gal med Hertug Steven.

Spillerne spurgte lidt ind til det, men de blev først for alvor involveret efter at dværge enklaven i byen blev smidt på porten. Spillerne skulle bruge dværgene til at lave en amulet, samt at søge ledetråde i deres bibliotek, så lidt hjælp nu ville nok få dem til at stå bedre senere.

Spilleren fik snuset sig frem til at deres blev opkøbt en masse slaver af Vatra templet(ikke normal praksis) og at de blev smuglet ud af byen. Ydermere viste det sig at Kaptajn Drako ikke kunne lide dværgene og spillerne mistænkte ham for at have en finger med i den dværgelov som kom ud kort efter spillerne ankom til byen.

Det viste sig også at der fra ypperstepræstens(Vatra) side af foregik noget skummelt, han var med til at kanalisere magiske spells ind mod hertugen og dermed sløve/påvirke hans dømmekraft.

Spillerne besluttede sig for at spore de slaver som blev smuglet ud af byen for at se om de blev ofret for at holde gang i den magi som påvirkede Hertug Steven.

Aena kunne nemt følge de spor fra vognene med slaver og de ledte ud til et opholdssted skjult i bjergene. Spillerne begyndte at nedkæmpe stedet og nåede igennem første etage da vi stoppede.