Spillerne forlod Tirton og tog hen til Minas Anor(Senere Minas Tirith) for at prøve at finde Cern som måske stadig havde Aena’s Standart.

Varak kunne lede spillerne op til den 5 ring hvor han sidst havde talt med Cern, og efter et par dage lykkedes det også spillerne at få kontakt til Cern. Det viste sig at han stadig havde Aena’s Standart, og han var ikke uvillig til at slå en handel af omkring den.

Cern blev afpresset af en tyvebande og kunne ikke gøre så meget selv ved det fordi han er fremmed og kunne miste sin handelsstatus i byen, så spillerne gik med på at ordne problemet for ham. Desuden blev det aftalt at Aena skulle tale hans klans sag ved en evt. fredsforhandling mellem Dunland og Riddermark.

Efter en grundig undersøgelse hvor spillerne udgav sig for at være handlende som ville åbne en butik lykkedes det dem at finde frem til bagmændene og det viste sig at Bossen bag det hele var en merchant som havde hyret nogle folk til at udføre afpresningen.

Spillerne fik “ordnet” problemet og Varak tog det i egen hånd og stak merchanten ned på åben gade. Dette gjorde ikke alle lige glade men det løste problemet.

Spillerne forlod Minas Anor(Senere Minas Tirith) for at levere Aena’s standart tilbage til hendes familie. Der blev holdt en stor fest i hendes ære og selv de spillere af andet end Rohan afstamning fik en belønning, de fik en “bastard” rohan hest 🙂

Da festen var slut og Aena havde fortalt om hvad hun har set i sine syn(familien ville tage det op til næste landsråd) begav spillerne sig til Lorien for at prøve at søge lidt informationer omkring de ting de leder efter.

Lorien var et smukt sted med masse smukke oplevelser, og pga. at spillerne havde reddet en elver tidligere kunne de uden problemer få den information de søgte. Elverne viste dem endda igennem passet over til Dunland.