Spillerne forlod Tirton og tog ned mod sydpå mod Bar-En-Tinnen hvor Jarek havde bedt dem om at aflevere et brev til Darana, som er en del af byrådet der. Rejsen langs Anduin gik fint, selvom tågen er begyndt at trække godt op pga. efteråret.

Efter 2 dage ankom spillerne til Bar-En-Tinnen hvor de fik indlogeret sig på Kroen(Fen Worm’s Fire), hvor den lokale Bard Farahil underholdt om spøgelser på floden. Efter at have bestilt lidt mad og et par bad tog de over til Darana for at aflevere brevet. Hun skulle lige have indholdet op at vende i byrådet så hun foreslog at spillerne kom tilbage til byen efter de havde været i Minas Anghen.

Spillerne skyndte sig videre mod Minas Anghen og efter et par dages rejse var de vidne til et overfald, og skyndte sig at redde den stakkels kvinde(Ebarthon). Hun skulle samme vej som dem og var imponeret over deres evner i kamp, så hun tilbød 2 sølv for at få lov til at rejse sammen med dem.

Det viste sig at hun var en fortræffelig kok, og efter et solidt måltid viste det sig desværre at hun havde forgiftet maden, og alle spillerne faldt i søvn.

Næste morgen vågnede Aena og konstaterede at hestene, oppakning og Ingolf var væk. Ebarthon var heller ingen steder at finde så Chadim og Aena skyndte sig at følge sporene for at finde Ingolf. Hen mod aftenstid  spottede Chadim et bål længere fremme i skovbrynet, og det viste sig at være Ebarthon og en mand i sort armor.

Spillerne sneg sig ind på dem, og fik taget noget af deres udstyr tilbage. Der udbrød kamp og Ebarthon måtte flygte da spillerne hurtigt fik manden i den sorte armor nedlagt, så hun brugte en invisibility potion over 2 omgange for at komme væk. Hendes ting blev gennemrodet, og spillerne fandt et brev i hendes saddlebags HANDOUT.

Efter en kort diskussion blev det besluttet at fortsætte mod Minas Anghen.

Efter en rejse på yderligere 6 dage ankom spillerne til Minas Anghen, som det desværre viste sig allerede havde fået besøg af onde folk. Efter lange seje kampe med baghold, og en sprængt dør(Wizards Fire) lykkedes det spillerne at få ryddet Minas Anghen for banditterne.

Aena fik lavet en aftale med den afdøde Seer om træning, hvis der blev sørget for at hendes ejendele blev transporteret til Minas Anor(senere Minas Tirith), og doneret til de forældreløse der. Spillerne fik dog lov til at tage en ting hver fra skattekisterne i kælderen.

Lige før spillerne var klar til at rejse kom Chadim i tanke om at der nok måtte være noget mere fordi at Vrîsh jo var taget derop for at lede efter noget, og det skulle vise sig at være rigtigt. Nede i kælderen fandt spillerne et “G” godt gemt i væggen, og inde bagved lå der et par fine hvide handsker(gloves of bookhandling). Efter nærmere undersøgelser af dem viste det sig at når man har dem på og læser bøger skrevet af Golodhlir kan evt. skjulte beskeder ses.

Spillerne tog tilbage til Jarek for at få talt det hele igennem, og finde ud af hvad de ville gøre herfra.