Spillerne befinder sig lidt syd for Osgilaith i en mindre by hvor de hjælper Jarek som er borgmester i byen. Ydermere er Aena’s hest forsvundet … den er formodet stjålet.

Der var gået et stykke tid siden spillerne sidst havde været ude for at hjælpe Jarek med noget, og efterhånden var de begyndt at kede sig lidt i den søvnige by.

En af de lokale vinkøbmænd skulle vise sig at blive deres redning for han manglede sin sending af vin fra Mar Maliarnin vingården. Sendingen var nu så forsinket at han er begyndt at frygte at der er noget galt og spillerne blev tilbudt gode penge for at rejse igennem skoven til vingården for at sikre sig at alt er ok, og at sendingen er blevet sendt afsted.

Der var lige kommet nogle rejsende til byen som var såret efter et overfald i skoven. De fortalte at de var blevet overfaldet at Orker om natten og at de måtte flygte for at undgå at blive dræbt.

Spillerne begav sig over floden og ind gennem skoven. Efter et par dages rejse fandt de spor efter kamp, og ved nærmere undersøgelser viste det sig at der var noget som tydede på at det ikke var Orker, men nærmere et forsøg på at få det til at se sådan ud. Pilene var ikke helt Ork design og fodsporene var normale støvler og ikke metalbeslåede.

Denne nat da spillerne lagde sig til at sove viste det sig at nogen havde lagt mærke til dem og Chadim som var på vagt vækkede de andre inden han sneg sig ud i skoven for at prøve at komme bagved de folk som var på vej ind i lejren for at lave et overfald.

—Fortsættes—