Spillerne tog af sted fra byen med ekstra mænd, og med deres nye heste gik det stærkt gennem skoven.

1½ dag inde opdagede Aena spor efter Rimfrost, og efter en kort diskussion omkring hvad der var vigtigst endte det med at spillerne delte sig op. Aena og Ingolf gik efter at finde Aena’s hest mens Chadim pressede videre med de soldater som byen havde stillet til rådighed.

Aena og Ingolf var i stand til at følge sporet til hvad viste sig at være en bandit hule så lå oppe gemt i en klippe. Efter lidt tids observation og gennemsøgning af området fandt de ud af at hestene måtte være gemt bag et vandfald.

Efter et uheldigt forsøg på at snige sig ind blev Aena opdaget og der udbrød kamp. Ingolf og Aena fik dog nedkæmpet banditterne og fik befriet Rimfrost. Efter dette skyndte de sig videre for at hjælpe med at befri fangerne fra Orkerne.

Chadim og Varak og de 8 soldater var i mellemtid nået frem til tårnet Barad Pellas, og gik i gang med at foretage observationer af stedet. Chadim besluttede sig for at snige sig ind for at se nærmere på stedet. Varak blev tilbage og trak de fleste soldater ind i den lille skov for ikke at blive opdaget.

Da Chadim er kravlet op ad tårnet og næsten er nået helt op lyder der et kæmpe brag og inde i skoven står der en jordsøjle op. Ved nærmere undersøgelse viser det sig at være en løngang som leder ind mod tårnet.

I mellemtiden er det nu blevet helt mørkt og Orkerne er nu fuldt aktive. Chadim kommer ind oppe øverst i tårnet hvor der sidder en ½-Troll?? og læser bog og skriver et brev. Chadim sniger sig ned gennem tårnet og får åbnet borgporten, men da han ikke rigtigt har meldt ud hvad hans planer var, er Varak og vagtposterne i skoven lidt forvirrede over hvad/hvem det er der pludselig signalerer fra tårnets port.

Chadim beslutter sig derefter for at gå tilbage til skoven, uden at gemme sig, og det viser sig at være en ret dårlig ide. Chadim bliver skudt i ryggen, og kort efter kommer der en Ork patrulje ud og henter ham.

Varak og vagterne beslutter sig for at vente på at Chadim vender tilbage fra hans undersøgelser men af gode grunde dukker han ikke op. Dagen efter ankommer Ingolf og Aena til stedet, og er klar til at hjælpe med at få fangerne befriet.

Løngangen bliver undersøgt nærmere og det viser sig at der er stablet en del Wizards Fire(sprængstof) op ned i løngangen, og det er tydeligt at der er sprængt et hul på den modsatte side, og at det rum som lå gemt derinde bagved er blevet grundigt undersøgt.

Spillerne fortsætter videre op ovenpå hvor det viser sig at Orkerne ligger over sover. Det første rum med Orker bliver ordnet, men de andre rum har for mange Orker i dem. Ingolf foreslår at tage 6 tønder med Wizards Fire(her opdager spillerne at der er et rum inde bag væggen) og stille dem ind i de 3 sidste rum. Derefter smutter spillerne udenfor og venter på eksplosionen som viser sig at være kraftig og dræber alle Orkerne i de 3 rum.

Spillerne skynder sig op i tårnet hvor de møder 5 Orker som de begynder at slås med, og under kampen kommer ½-Trollen?? ned og angriber dem bagfra. Efter en lang sej kamp vinder spillerne men mister 6 vagter undervejs.

Længere oppe i tårnet finder spillerne 8 overlevende ud af 12 fra Vingården, og Chadim som har fået skåret sin højre lillefinger af.

Oppe på øverste etage finder spillerne en bog skrevet på Black Speech, samt et brev(HANDOUT) .

Rummet i kælderen bliver åbnet ved hjælp af det sidste Wizards Fire, og ovre i hjørnet sidder der et skelet som holder en gold tablet med pæne udsmykninger og et G i nederste højre hjørne.

Den tablet viser sig at være magisk og da Aena rører ved den kommer der runer frem(HANDOUT).

Spillerne kommer tilbage til byen og går i gang med at undersøge de forskellige ting de har fundet. Aena melder ud at hun vil til Minas Anghen for at få træning der.

Da Minas Anghen er nævnt i brevet, beslutter spillerne for at dette bør være næste stop.