Spillet fortsatte lige hvor vi slap sidst med kamp i skoven midt om natten. Spillerne fik efter en god gang kamp nedkæmpet det som viste sig ikke at være Orker men helt almindelige mænd.

Efterfølgende undersøgelser viste sig at de var kommet nordfra i skoven, men spillerne bestemte sig for at tage videre til Mar Maliarnin vingården først, inden de vil undersøge det spor nærmere.

Et par dage senere ankom spillerne til Mar Maliarnin vingården, og der så meget roligt ud … måske lidt for roligt ud. Spillernes mistanke viste sig at være begrundet da de fandt blod på væggene.  Spillerne gemte sig på taget for at danne sig et overblik over hvad der var sket, og for at finde ud af om der stadig var nogen på vingården.

Det viste sig at være en klog beslutning for da solen gik ned kom der Orker frem som havde sovet inde i villaen. Over et par kampe, og med forskellige bagholds taktikker lykkedes det spillerne at få Orkerne nedkæmpet. Spillerne kunne nu i ro og mag undersøge hvad der var sket, og ikke mindst hvad der var blevet at alle de folk som boede på vingården.

Spillerne fandt en masse lige inde i vingården som var stablet sammen i en stor bunke. Efter at have gennemgået dem kom de frem til den konklusion at der var flere senge end der var lig, så spillerne begyndet at undersøge udenfor og fandt spor som ledte nordøst.

Efter grundige overvejelser blev det besluttet at der måtte hentes forstærkninger før en redningsaktion kunne forsøges. Turen tilbage gennem skoven gik uden de store problemer, og spillerne nåede tilbage til byen i hel tilstand.