Spillerne har nu fået en højere levestandard og via Alpha Blue fået nogle kontakter til Mr. Johnsons som har lidt mere spændende jobs på hånden.

Der kom et spændende forslag om at mødes på baren After. After er en af de nye hip steder hvor temaet for baren er et bombekrater. Stole og borde er delvis smeltet og der er røg osv. som holder stemningen ved lige.

Spillerne mødte Mrs. Johnson som kunne tilbyde dem et oversøisk job, som bestod af at hente en bog(Pandemonicus Faustus) som var langt forbi udlånstiden, og samtidigt at aflevere en lille “kuffert” 20 cm x 25 cm, samme sted som bogen skal hentes fra.

Spillerne sagde ja og fik at vide at de skulle med transorbital fly til Berlin og derfra videre med tog til Bavaria nærmere bestemt til Munchmaussen.

Mrs. Johnson ville sørge for at spillerne fik lavet pas og for at der ville være udstyr til spillerne når de kom frem til Munchmaussen. Dagen efter blev spillerne hentet og kørt til lufthavnen hvor de tog Luftlande 613 til Berlin.

Den første del af flyveturen gik fik ud over at spillerne skulle vende sig til at være vægtløse, men efter noget tid blev spillerne angrebet, og da man fra flyselskabets side havde puttet “håndjern” med sprængladninger på folk med cyberware blev det lidt mere besværligt at vinde kampen. I sidste ende gik det dog, men stor hjælp fra Orc Magen som sørgede for at “flykaprerne” angreb hinanden.

Spillerne ankom til Berlin og venter nu på at komme ombord på toget som skal køre dem igennem et splittet Tyskland, hvor flere af de små baronier er i krig med hinanden.