Spillerne tog til Brighton Mall på Route 66 for at finde Iron Legion gang members(de ledte efter Breaker).

Det var et stor indkøbscenter som var lavet om til en natklub, og spillerne kom ind fordi at Bo kendte udsmideren(og de havde noget af det mest moderigtige tøj på).

Efter at have kæmpet sig lidt rundt derinde lykkedes det for spillerne at finde som stod og hang ud i Mister Crunchy butikken. I mellem tiden havde en eller anden tippet Lone Stars om festen så spillerne fandt ud af at det var på tide at smutte ud, men de nåede lige ind til Iron Legion og fik dem med ud inden stedte blev raidet.

Efter lidt snak med Iron Legion viste det sig at en del af deres medlemmer var blev dræbt for et par dage siden og at Breaker var en af dem, men da spillerne spurgte ind til Ghoul raids henviste de til Breakers girlfriend Emma og de fik en adresse til hende.

Spilleren tog ud til hende med det samme, og det viste sig at hun lå jacked ind og så Holo Vids med hende og Breaker, og sådan havde hun ligget et par dage. Med lidt teknisk snilde fik I hende ud af hendes Holo verden uden at hun tog permanent skade, og hun kunne fortælle om Raidet på Ghoul’sne samt give PC en video som de havde optaget.

Denne fandt PC på at bruge som en slags kort så de kunne finde frem til stedet nede i kloakkerne.

Spillerne ville gerne lige ind i Hammond Necroplex (bygget af Jasper Hammond) nuværende ejer Thaddeus Sinclair, for at undersøge liget af Griffin Moore. Selv efter en længere søforklaring omkring hvorfor det var meget vigtigt at de skulle ind blev de nægtet adgang. De fik dog en aftale dagen efter med Thaddeus til frokost. Det skulle dog vise sig at de glemte alt om den og slet ikke mødte op 🙂

Det var nu blevet tid til en tur i kloakkerne og spillerne fik noget gear så de ikke ville få helt så meget “lort” på sig. Iron Legion blev også kontaktet og de gik med på at give spillere et par mand til at gå ned i kloakken.

De fulgte det kort som Emma’s optagelser havde givet dem og det viste sig at der vist havde været nogen før PC da der var tegn på ildkamp.

Det var dog ikke en helt spildt tur da pc fandt ligposer og en business card fra Hammond Necroplex. Dette gjorde PC meget mere interesseret i Hammond Necroplex og de har kontaktet den originale ejer og har aftalt et møde med ham. De overvejede også et raid på stedet for at hacke deres computere.