Vi bliver kontaktet af mr. Johnson som har en kontakt som ønsker at hyre os til et job.

Kontakten hedder Alpha Blue og kan findes i “Eternal Rest” funeral home. Vi tager derned og taler med Alphablue som viser sig at hedde Erin Scott. Hun vil gerne have os til at undersøge hendes brors, Neil Scott, død. Han er tidligere på dagen blevet skudt i sin bil på vej hjem fra sit kontor. Han må dog have haft en fornemmelse af at han var i problemer, da han har skrevet et brev til hans søster i tilfælde af hans død. <player handout 1> I dette brev beskriver han at han er blevet kontaktet af en fyr ved navn Vanian (visitkort <player handout 3>), som har bedt ham undersøge et blueprint <player handout 2> af en chip. Ved nærmere undersøgelse af blueprintet har Neil opdaget at der er tale om en chip, designet af en fyr <mangler navn> som arbejder for firmaet Multitech.

Erin vil have beviser for at det er Multitech der står bag hendes brors død. Og vil offentliggøre disse som hendes hævn.

Vi tager ned til det funeral home (Lewis memorial) og får talt os til at få lidt tid med den afdøde. Han er ilde tilredt, men hans datastore er intakt og den når vi lige at bytte ud med en anden chip, før Lonestars ankommer for at inspicere liget.

Vi beslutter os derefter til at undersøge afdødes kontor. Vi sniger os ind ad bagindgangen og op til værelse/kontor 214. Mens vi er ved at kopiere indholdet af standalone computeren, kommer der en security mand, som efter en kort kamp bliver overmandet og pacificeret. Vi fortsætter vores ransagning af kontoret og opdager til vores overraskelse en bombe men omkring 19 minutter tilbage af nedtællingen. Vi forlader hastigt stedet, medbringende vagt og et hacker keyboard. Vagten bliver dog dumpet i elevatoren. Brand alarmen aktiveres lige inden vi forlader stedet gennem bagindgangen.

Vi fortsætter derefter hurtigt ned til Vanians butik. Da vi ankommer opdager vi at døren står på klem og at der er helt stiller indenfor. vi fortsætter forsigtigt indenfor i et receptions område. Bag skranken finder vi en ekspedient liggende død. Der er 2 døre videre ind i bygningen. Bag den ene kan vi høre nogle tale sammen. Bag den anden ligger et kontor hvor der er en dør, der forbinder sig videre ind til det rum som den første dør førte til. Der befinder sig 2 bevæbnede mænd i lagerlokalet, som de er ved at gennemsøge. Den ene bliver nedlagt via Magi og den anden via bly. En afsøgning fremskaffer et Multitech adgangs kort fra den enes sok. En mindprobe på den overlevende bekræfter at de arbejder for Multitech. Yderlig afsøgning leder til en bunke chips og nogle våben. Der findes også et old school pengeskab i gulvet inde på Vanian’s kontor. Vores Hacker følger overvågnings kameraernes stream til en adresse der også tilhører Vanian. Streamen sættes til at streame til en dækadresse mere, så vi har mulighed for at se hvad der sker i butikken. Mens undersøgelserne foregår ringer det pludselig på døren til butikken. Det er en fyr ved navn Clean Steve, der gerne vil tale med os. Vi aftaler at møde på en kendt restaurant. Steve viser sig at være en shadowrunner der er ude efter noget kaldet “øjet”. Han er under den opfattelse at vi skulle være i besiddelse af dette. Han tilbyder en klækkelig kompensation hvis vi vil overdrage øjet til ham. Han efterlader kontakt info inden han smutter.

Vi beslutter efterfølgende at prøve at besøge den anden adresse vi havde fundet på Vanian. Den ligger i den finere del af byen. Det viser sig at være Vanians hjem. Han er dog MEGET paranoid efter at have set sine ansatte blive myrdet via overvågnings kameraerne. Han åbner ild gennem døren da vi ringer på. Vi for dog talt ham ned på jorden og han fortæller at han havde fået et cyberimplantat øje via en gangmember kaldet Breaker som er medlem af Iron legion. Og det er fra dette øje at blueprintet, som Neil Scott var sat til at undersøge, stammer. Vanian overdrager os øjet og siger at han vil tage på en lang ferie og forlader stedet. Mens vi undersøger stedet, dukker der endnu et par Multitech goons op. denne gang har de dog følgeskab af en spellcaster. De bliver dog stadig nedkæmpet. Men vi bliver rimelig hårdt mærket af kampen og besluttter os for at forlade stedet hurtigst muligt.

Der bliver ringet til en lonestar kontakt som muligvis vil kunne hjælpe os med at finde en ejer af øjet via det S/N som står på øjet. Multitech goonsenes bil bliver sendt til en mafia shop for at blive sikret mod tracking og for en “omregistrering”